Sambut Hari Kucing Dengan Donat Kucing Comel!

Hari Kucing di Jepun disambut pada 22 Februari, bersamaan dengan Hari Ninja.

Oleh itu,  Ikumi Mama Animal Doughnuts telah membuat beberapa jenis donat dan dihias dengan kartun kucing. Comel sangat!

Nak makan pun sayang kalau dah comel macam ni

Nak makan pun sayang kalau dah comel macam ni

Donat ni mungkin sama rasanya macam Dunkin Donat tapi krim coklatnya dihias dengan lebih cute.

Donat ni mungkin sama rasanya macam Dunkin Donat tapi krim coklatnya dihias dengan lebih cute.

Pencipta donat Ikumi Mama ni memang seorang yang berbakat dalam menghasilkan seni dan kraf.

Pencipta donat Ikumi Mama ni memang seorang yang berbakat dalam menghasilkan seni dan kraf.

Rupanya telinga kucing dibuat dari kacang almond.

Rupanya telinga kucing dibuat dari kacang almond.

Untuk setiap belian donat, 1 Yen akan didermakan pada NPO (sebuah organisasi yang berperanan menyelamatkan anjing dan kucing)

Jadi, jika anda ke Jepun, jangan lupa singgah di Jiyugaoka Shop!  untuk membeli donat Ikumi Mama.

Sumber artikel : RocketNews24

Share² lah yerr..
Categories news

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of