Renovasi Rumah Teres Kos Rendah Kepada Dekorasi Mewah Dan Moden

Siapa sangka rumah teres kos rendah pun boleh jadi kediaman yang cantik dan selesa.

Ini rumah teres kos rendah dua tingkat. Bila tengok rumah ini masa mula-mula, mesti ramai yang taknak beli sebab keadaan rumah yang teruk dan tak menarik di mata. Tetapi selepas direnovasi, hilang kos rendahnya. Terus jadi rumah yang ada”high class”, cantik, moden & luas.

Sebab itu tak rugi beli rumah kos rendah yang buruk keadaannya tapi lepas renovasi memang berbaloi-baloi dan rasa puas hati kan? Selepas renovasi harga rumah pasti jadi lebih tinggi. Kalau jual mesti untung 2 kali ganda dari harga masa mula-mula beli.

Inilah maksud saya, jangan pandang rumah kos rendah sebelah mata, Ok?

Gambar rumah, kredit kepada tuan punya rumah iaitu Nor Halizatul Adawiah Mamat

Artikel asal

Gambar semasa renovasi

Gambar semasa renovasi

Ruang tamu

Ruang tamu

Ruang makan

Ruang makan

Dekorasi dinding

Dekorasi dinding

Bahagian dapur

Bahagian dapur

Gambar dari bahagian dapur

Gambar dari bahagian dapur

Ruang depan

Ruang depan

Bahagian depan rumah

Bahagian depan rumah

Ruang melepak bahagian luar

Ruang melepak bahagian luar

Kawasan santai keluarga

Kawasan santai keluarga

Gambar dari Meja makan

Gambar dari Meja makan
Share┬▓ lah yerr..
Categories news

8
Leave a Reply

7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Zura

Kalau saya nak gunakan perkhidmatan ├ánda untuk ubahsuai rumah say teras 2 tingkat kos rendah…sama cam gambar di atas…bagaimana ye…

MisuTira

Sama ayt diatas agak2 nya berapa costing semua renovasi rumah yg en buat seperti gambar diatas

Liza

Saya juga berminat. Boleh bagi Saya costing utk renovasi seperti gambar Di atas.

Lenar

Cantik la. Boleh tau kos & ambil contractor mana ya

wan hasnadira

salam bolh saya dapatkan no contant tuan ,sy ingin renovate rumah saya .terima kasih .

saleh

salam bolh saya dapatkan no contant tuan ,sy ingin renovate rumah saya .terima kasih .

Anonymous

Bleh tau x berapa kos keseluruhan ubah suai ni?