11 Corak Tangga Yang Sangat Awesome Di Seluruh Dunia

Idea yang bijak jadikan tangga kelihatan lebih menarik dan unik!

Artis ni memang orang yang sangat berseni. Setiap artis menzahirkan kreativiti mereka dalam pelbagai bentuk dan cara yang berbeza. Ada yang melukis pada dinding bangunan, pintu, kertas atau lain-lain. Tapi hasilnya memang sangat menakjubkan.

Baca: Lukisan Menggunakan Jari Yang Realistik

Kami tertarik dengan seni lukisan pada tangga ini, bukan sahaja nampak menarik, malah boleh mengubah mood sesiapa sahaja yang melihatnya. Disini ada 11 koleksi lukisan corak pada tangga diseluruh dunia.

Memang cantik sungguh, kalau macam ni ber jogging  turun naik tangga pun masih lagi happy,  sambil tu boleh juga selfie. Lepas ni kita cuba buat konsep seperti ini di Malaysia pula, mungkin boleh menghilangkan bosan. Betul tak?

© Pinterest

© Pinterest

© Pinterest

© Pinterest

© Pinterest

© Pinterest

© Pinterest

© Pinterest

© Pinterest

© Pinterest

© Pinterest

Jangan lupa follow kami di facebook untuk lebih banyak artikel yang menarik!

Share² lah yerr..
Categories news

Leave a Comment