fbpx

Lolipop Berbentuk Haiwan Yang Sangat Realistik

Suka makan lolipop? yang ini mungkin lebih sedap untuk anda rasa.

Sebelum ini kami ada kongsikan artikel  Koleksi Rekabentuk Makanan Jepun Yang Sangat Kreatif Dan Comel, dan kali ini kami kongsikan pula salah satu dari artis Jepun yang menghasilkan rekabentuk makanan yang kreatif ini.

Lolipop atau gula-gula dengan batang ini sangat digemari kanak-kanak, ia juga menjadi kegemaran gadis-gadis. Jika anda juga sangat suka dengan manisan ini, kami mahu tunjukkan anda dengan rekabentuk lolipop yang sangat comel.

Lolipop atau gula-gula dengan batang ini sangat digemari kanak-kanak, ia juga menjadi kegemaran gadis-gadis. Jika anda juga sangat suka dengan manisan ini kami mahu tunjukkan anda dengan rekabentuk lolipop yang sangat comel.

Lolipop dengan bentuk haiwan yang sangat realisitk! Lolipop ini diukir oleh artis Jepun, Ameshin. Menghasilkan lolipop berbentuk haiwan dengan cara ukiran tradisional, ini pasti membuatkan pengemar lolipop berasa ghairah.

Di antara rekabentuk yang popular ialah ikan emas, katak, berudu, singa, ikan koi, ular sawa, sotong dan juga naga. Tapi dia juga banyak menghasilkan dalam bentuk haiwan yang lain.

Sekarang pilih anda nak lolipop yang mana? Yummy.

Maklumat lanjut: ame-shin.com

via: ame-shin.com

via: ame-shin.com

via: ame-shin.com

via: ame-shin.com

via: ame-shin.com

via: ame-shin.com

via: ame-shin.com

via: ame-shin.com

Categories news

Leave a Comment