Jawatan Kosong UPSI 2019 Universiti Pendidikan Sultan Idris

Ini adalah perkongsian iklan jawatan kosong upsi bagi tahun 2019, berminat untuk memohon kerja kosong ini boleh ikuti cara yang kami tunjukkan ini.

Kerja Kosong 2019 UPSI

Jawatan Kosong Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI), untuk kali ini upsi menerusi laman sesawangnya bsm.upsi.edu.my telah mengeluarkan hebahan iklan jawatan kosong untuk tahun 2019 ,tawaran ini dibuka kepada anda yang mempunyai kreteria-kreteria yang ditetapkan untuk memohon megikut kumpulan jawatan yang dikeluarkan.

UPSI merupakan sebuah universiti pendidikan yang pertama di Malaysia, kampusnya yang terletak di Tanjung Malik, Perak dimana terdapat 9 buah fakulti serta 2 buah institut iaitu pengajian siswazah dan peradaban melayu.[1]

Kekosongan Jawatan

Berikut adalah senarai kekosongan jawatan yang anda buat masa ini[2]

Syarat Lantikan

  • Syarat permohonan bagi setiap jawatan adalah berlainan, boleh rujuk (.pdf) ini untuk mengetahui lebih lanjut berkaitan syarat penuh.

Cara Mohon

      Unit Perjawatan
      Bahagian Sumber Manusia
      Universiti Pendidikan Sultan Idris
      35900 Tanjung Malim, Perak

Tarikh Tutup

  • Tarikh tutup permohonan 12 Julai 2019

Rujukan

  1. ˄ Mengenai(UPSI)
  2. ˄ Portal Kerja (UPSI)

Disclaimers : Artikel ini ditulis sebelum tarikh tutup permohonan, kalau dah melepasi tarikh tutup jangan sesekali “share” takut berlaku kekeliruan. Portal ini hanya sekadar berkongsi hebahan iklan sahaja, bukan mohon melalui website ini, tq.