fbpx

Jawatan Kosong MBMB 2019 Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah

Ini adalah perkongsian cara mohon dan semak iklan jawatan kosong MBMB Melaka bagi tahun 2019, berminat untuk memohon kerja kosong ini boleh ikuti cara yang kami tunjukan ini.

Kerja Kosong 2019 MBMB (MELAKA)

Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah (MBMB), untuk kali ini perda menerusi laman sesawang pencari kerjanya lotus.mbmb.gov.my telah mengeluarkan hebahan iklan jawatan kosong untuk tahun 2019 ,tawaran ini dibuka kepada anda yang mempunyai kreteria-kreteria yang ditetapkan untuk memohon megikut kumpulan jawatan yang dikeluarkan.

Kekosongan Jawatan

Berikut adalah senarai kekosongan jawatan yang anda buat masa ini[1]

  • Pembantu Kesihatan Awam (U19 )

Syarat Lantikan

  • Syarat permohonan bagi setiap jawatan adalah berlainan, boleh rujuk (.pautan) ini untuk mengetahui lebih lanjut berkaitan syarat penuh.

Cara Mohon

  • Semua permohonan perlulah mengunakan Borang Perjawatan yang boleh didapati di Kaunter Khidmat Pelanggan, Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah dengan mengambilnya sendiri atau secara pos (dengan menyertakan sampul surat beralamat sendiri dan bersetem) dengan bayaran RM1.00.
  • Taknak beli boleh print sendiri dengan memuat turun di sini (Borang)
  • Borang yang telah diisi hendaklah di kemukakan kepada:-

DATUK BANDAR, 
MAJLIS BANDARAYA MELAKA BERSEJARAH,
 
GRAHA MAKMUR,
NO. 1, JLN. TUN ABDUL RAZAK-AYER KEROH,
HANG TUAH JAYA,
75450 MELAKA

Tarikh Tutup

  • Tarikh tutup iklan adalah 05 Julai 2019

Rujukan

  1. ˄ Portal Rasmi (MBMB)

Disclaimers : Artikel ini ditulis sebelum tarikh tutup permohonan, kalau dah melepasi tarikh tutup jangan sesekali “share” takut berlaku kekeliruan. Portal ini hanya sekadar berkongsi hebahan iklan sahaja, bukan mohon melalui website ini, tq.

Leave a Comment