13 Peralatan Menarik Yang Anda Mahu Dapatkan Sekarang Juga!

Orang-orang kreatif selalu mencari idea untuk menyatakan sifat dari idea mereka dengan mengeluarkan sesuatu barang atau peralatan dalam bentuk yang unik. Disini kami paparkan beberapa koleksi peralatan yang sangat comel diambil dari internet.

1. Bantal

Bantal

Bantal ini kelihatan sangat comel dan selesa dipeluk! Direka khas untuk pengguna komputer riba.

2. Peti Rahsia Tersembunyi

Peti Rahsia Tersembunyi

Rekabentuk peti rahsia tersembunyi ini sangat unik, memang tak perasan pun kan? Ala-ala macam dalam cerita James Bond gitu.

3. Berus gigi unik

Berus gigi unik

Senang nak berkumur dengan berus gigi ni, kreatif betul bukan?

4. Meja Pool Berbentuk Seperti Donut

Meja Pool Berbentuk Seperti Donut

Biasa rekabetuk meja pool petak kan? Nah kali ini bentuk bulat pula. Revolusi rekabentuk meja Pool yang lebih inovatif.

5. Pasu Yang Dicetak Menggunakan Pencetak 3D

Pasu Yang Dicetak Menggunakan Pencetak 3D

6. Backpack Kucing

Backpack Kucing

Nah, sekarang boleh bawa kucing pergi travel sekali! Nak tahu lebih lanjut tentang backpack ini baca: Anda Kini Boleh Bawa Kucing Travel Bersama Dengan Backpack Khas Ini

7. ‘Phone Case’ Bunga Sebenar

'Phone Case' Bunga Sebenar

8. Meja Kristal Yang Cantik

Meja Kristal Yang Cantik

Rekabentuk meja kopi yang sangat cool, nak letak kopi pun rasa sayang. 

9. Loceng Pintu

Loceng Pintu

Loceng pintu gitar ini sangat menyeronokkan, tak ada bunyi ‘ding dong ding dong’ lagi.

10. Topi Keledar Dengan Telinga Kucing

Topi Keledar Dengan Telinga Kucing

Topi keledar berbentuk seperti kepala kucing ini direka oleh Neko Helmet, nak nampak lebih bergaya ketika menunggang motosikal kami rasa anda patut ada topi keledar ini satu!

Baca: Rekaan Menarik Topi Keledar Berbentuk Seperti Kepala Kucing

11. Kantung ‘Pouch’ Piza

Kantung 'Pouch' Piza

Kantung pizza, mungkin diinspirasikan dari kantung telefon. Jadi nak bawa piza ke mana-mana tiada masalah. Pizza Everywhere.

12. Kerusi

Kerusi

Kerusi malas dengan rekabentuk lebih menarik ini bukan sekadar cantik, tetapi sebenarnya ia lebih seimbang, selamat dan paling penting sangat selesa digunakan.

13. Penyangkut Seluar Jeans

Penyangkut Seluar Jeans

Penyangkut khas untuk seluar, yang ini paling kami suka. 

Jangan lupa like dan follow kami di facebook untuk info lepbih pantas dan menarik setiap hari. 

Share² lah yerr..
Categories list

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of