16 Hadiah Yang Menarik Untuk Diberikan Kepada Ulat Buku

Ulat buku pasti suka kalau dapat ni.

1. Kerusi 2 dalam 1

Kerusi 2 dalam 1

Kerusi dengan rak buku. Boleh buat perpustakaan mini, idea yang menarik.

2. Lilin berbau seperti buku lama

Lilin berbau seperti buku lama

Tak pasti macam mana bau buku lama, mungkin ulat buku sahaja yang tahu. Boleh jadi aroma terapi dan memberi ketenangan ketika membaca buku, mungkin lah. Huhu

3. Lampu berbentuk seperti buku

Lampu berbentuk seperti buku

Buat lampu tidur pun cantik ni.

4. Penanda buku

Penanda buku

Penanda buku ini memang unik, boleh tanda baris terakhir yang dibaca. Lepas ni tak payah susah-susah nak cari, sebab penanda buku ni dah tolong tunjukkan.

5. Bantal berbentuk seperti buku.

Bantal berbentuk seperti buku.

Idea bijak. Kalau mengantuk boleh guna bantal ni untuk tidur atas meja. Apa-pun design bantal ni memang comel, kami pun suka.

Baca: 15 Rekabentuk Bantal Yang Unik Dan Kreatif

6. Phone Case kulit buku

Phone Case kulit buku

Phone case ini membuatkan telefon anda kelihatan seperti buku klasik.

7. Loket rantai

Loket rantai

Loket rantai berbentuk seperti buku, dan yang paling best bukan sahaja boleh jadi hiasan pada rantai, loket ini juga berfungsi sebagai sebuah buku mini.

8. Meja buku

Meja buku

Fuh, lepas ni boleh baca buku sambil mandi dengan adanya alat ini. Tapi pastikan buku itu kalis air ya! Hahaha.

9. Penanda Buku 2

Penanda Buku 2

Penanda buku ini pun kreatif!

10. Almari buku

Almari buku

Nampak macam dacing pula almari buku ini.

11. Lampu

Lampu

Lampu buku ini pun menarik! Boleh libat dan dibawa kemana-mana. Nak baca buku dalam gelap? Tiada masalah.

12. Katil berbetuk seperti buku

Katil berbetuk seperti buku

Bukan setakat pecinta buku je suka, kalau katil macam ini kami pun nak!

13. Pemacu USB

Pemacu USB

Pamacu usb berbentuk seperti buku mini

14. Khemah

Khemah

Khemah berbentuk seperti buku, memang bergaya habis kalau buat pergi camping!

15. Penanda buku Seperti Lampu

Penanda buku Seperti Lampu

Kreatif siapa yang cipta penanda buku ini.

16. Rak buku halimunan

Rak buku halimunan

Ha! Yang ini paling menarik bagi kami, rak buku halimunan. Kalau letak dalam bilik mesti kawan cakap “Eh, macam mana buku tu melekat kat dinding?”
Hahaha.

Categories list

Leave a Comment