10 Hadiah Menarik Untuk Diberikan Kepada Kucing Anda

Tahukah anda, memberi hadiah kepada kucing boleh mengubah prilaku kucing? Ya, itulah yang uniknya tentang binatang berbulu comel ini. Kami di Viramon mencadangkan 10 di antara hadiah yang menarik untuk diberikan kepada kucing anda.

1. Kantung Kucing

Kantung Kucing

Kantung kucing ini membolehkan anda bawa kucing anda bersiar-siar. Gendong kucing anda kemana-mana, bawa mereka travel sekali pun seronok juga. Kantung kucing ini dijual pada harga RM56.99 sahaja seunit.

Maklumat lanjut: Disini

2. Backpack Kucing

Backpack Kucing

Ramai yang jatuh hati dengan backpack kucing yang ini, untuk anda yang betul-betul cari backpack untuk kucing, nah ini dia. Walaupun rekabentuk luaran sedikit berbeza, tapi fungsinya tetap sama. Dijual pada harga RM56.99 sahaja, sekarang anda sudah boleh  bawa kucing travel bersama. Enjoy.

Maklumat lanjut: Disini

3. Buai Kucing

Buai Kucing

Seperti yang anda tahu, kucing merupakan salah satu haiwan yang cukup suka tidur. Apa kata anda hadiahkan sahaja buai ini kepada si comel anda, mereka pasti sangat suka dengan buai ini. Dengan hanya RM19.90, ia sudah cukup buat si comel gembira.

Maklumat lanjut: Disini

4. Sangkar Kucing 3 Tingkat

Sangkar Kucing 3 Tingkat

Kucing anda semakin membesar? Sangkar yang ada sekarang pun dah jadi sempit. Hadiahkan sangkar yang lebih besar supaya kucing anda rasa lebih selesa. Tahukan anda, stress juga di antara penyebab keguguran bulu kucing.

Sangkar besar 3 tingkat ini hanya berharga RM197.80 sahaja. Sangat murah dan berbaloi untuk dibeli.

Maklumat lanjut: Disini

5. Sofa Untuk Kucing

Sofa Untuk Kucing

Anda ingat anda sahaja ke mahu sofa cantik? Kucing pun mahu juga! Kalau anda nak tahu, sofa unik untuk kucing ini hanya berharga RM17.50 sahaja. Sofa yang lembut dan sangat selesa untuk kucing.

Maklumat lanjut: Disini

6. Rumah Kucing

Rumah Kucing

Berikan sedikit privasi untuk kucing anda, hadiahkan mereka sebiji rumah! Wow, kucing anda pasti seronok dengan hadiah ini. Rumah kucing ini dijual pada harga RM31.28 seunit. Lantai dan dinding lembut ini sangat menepati citara kucing.

Maklumat lanjut: Disini

7. Beg Tidur

Beg Tidur

Beg tidur atau biasanya kita sebut ‘sleeping bag’, oh ya mungkin anda yang suka bawa kucing balik kampung boleh beli ini satu untuk kucing anda. Ia dijual pada harga RM35.29 seunit. Beg tidur ini terdiri daripada 6 warna pilihan yang menarik.

Maklumat lanjut: Disini

8. Baju Kucing

Baju Kucing

Yeah, baju kucing ini sangat menarik bukan? Kucing anda pasti nampak lebih bergaya jika meragakan baju ini. Hanya RM10.97 sahaja sehelai, semua kucing mampu memiliknya. 

Maklumat lanjut: Disini

9. Rambut Palsu

Rambut Palsu

Ingat orang sahaja ke ada rambut palsu? Kucing pun ada tau. Rambut ini boleh buat kucing anda perasan dia seekor singa, memang menarik. Nampak comel je. Rambut palsu ni dijual pada harga RM39.00 sahaja.

Maklumat lanjut: Disini

10. Vest

Vest

Vest kucing ini  sangat sesuai untuk anda yang suka bawa kucing berjalan. Vest ini boleh disangkut tali pada bahagian atasnya. Jadi kucing tidak akan pergi jauh dari anda. Penggunaan Vest ini lebih selamat dari memakai rantai pada kucing.

Dicipta khas untuk keselesaan kucing, Vest ini boleh didapati pada harga RM23.30 seunit.

Maklumat lanjut: Disini

Categories list

Leave a Comment