16 Gambar Manipulasi Level 999 Edisi Malaysia

Bos, tolong edit gambar boleh?

1. Minta tolong editkan gambar jadi imam. Tapi yang jadi dah macam gambar album pengantin pula.

Minta tolong editkan gambar jadi imam. Tapi yang jadi dah macam gambar album pengantin pula.

image via: facebook

2. Bila minta tolong editkan gambar supaya nampak menarik, hasilnya sangat mengecewakan.

Bila minta tolong editkan gambar supaya nampak menarik, hasilnya sangat mengecewakan.

image via: facebook

3. Yang ini mungkin peminat fanatik Ironman. Nak beli custom mahal, minta tolong editkan gambar pun jadilah.

Yang ini mungkin peminat fanatik Ironman. Nak beli custom mahal, minta tolong editkan gambar pun jadilah.

image via: facebook

4. Bila terlalu fanatik dengan sukan motor, nak rasa ‘feel’ belumba dengan Rossi, tapi apa yang diharapkan sangat menghampakan

Bila terlalu fanatik dengan sukan motor, nak rasa 'feel' belumba dengan Rossi, tapi apa yang diharapkan sangat menghampakan

5. “Admin.. edit gambar bagi duduk terapung kat langit”

"Admin.. edit gambar bagi duduk terapung kat langit"

image via: facebook

6. Kalau Ayahnda Rani Kulup tengok mesti dia report polis!

Kalau Ayahnda Rani Kulup tengok mesti dia report polis!

image via: facebook

7. Cara naikkan semangant kawan yang ‘down’

Cara naikkan semangant kawan yang 'down'

image via: facebook

8. Ini memang He – Bat

Ini memang He - Bat

image via: facebook

9. Tragis, memang sangat malang

Tragis, memang sangat malang

image via: facebook

10. Memang gempak habis! Kalah poster filem Superhero

Memang gempak habis! Kalah poster filem Superhero

image via: facebook

11. Bersangka baik, ini mungkin peminat no 1 Datin Sri Rosmah Mansur.

Bersangka baik, ini mungkin peminat no 1 Datin Sri Rosmah Mansur.

12. Yang ini paling win! Sakit perut kami gelak.

Yang ini paling win! Sakit perut kami gelak.

image via: facebook

13. “admin…. boleh tolong edit kasi gempak tak? ” Dan ini makan dia.

"admin.... boleh tolong edit kasi gempak tak? " Dan ini makan dia.

image via: facebook

14. Mungkin admin tak pernah tengok filem Ironman. Lainkali cuba hantar gambar bersertakan contoh.

Mungkin admin tak pernah tengok filem Ironman. Lainkali cuba hantar gambar bersertakan contoh.

image via: facebook

15. Ingat! Selagi kita tidak mempunyai ikatan yang sah, kita masih punya ‘Jarak’.

Ingat! Selagi kita tidak mempunyai ikatan yang sah, kita masih punya 'Jarak'.

image via: facebook

16. “Hey admin, boleh awak buatkan gambar ini nampak lebih menarik? Terima Kasih”

"Hey admin, boleh awak buatkan gambar ini nampak lebih menarik? Terima Kasih"

image via: facebook

Macam mana, sangat LOL kan? Nak tengok lagi banyak sila ke Facebook Kedai Gambar69. Pssst: mereka buat perkhidmatan edit gambar secara percuma, tak nak cuba ke? Ya! Free ofcharge!

Mudah terhibur!

Share² lah yerr..

Leave a Comment